IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Ova web stranica Vam je na raspolaganju od strane Bison International B.V.

Cjelokupni sadržaj ovih web stranica (tekstovi, slike, zvukovi, filmovi i software) zaštićen je autorskim pravima. Sadržaj ovih web stranica namijenjen je za osobnu upotrebu, a ne za komercijalne svrhe.

Posjetitelji Bison web stranica ne smiju objavljivati informacije s ovih web stranica niti ih kopirati bez prethodnog pristanka Bison International B.V. (također putem naše mreže).

Uprkos stalnoj brizi i pažnji koju posvećujemo ovim web stranicama, ne garantujemo da su date informacije potpune ili tačne.

Naše su preporuke utemeljene na istraživanjima i praktičnom iskustvu. S obzirom na veliku raznolikost materijala i uslova u kojima se proizvodi koriste, ne prihvatamo odgovornost za dobivene rezultate niti/ili ikakva oštećenja koja mogu nastati upotrebom naših proizvoda.

Nadalje, ne garantujemo da su informacije koje sadrže ove web stranice prikladne za zadatke ili ciljeve zbog kojih tražite savjet na ovim stranica. Sve informacije, prozvodi i usluge nude se u stanju u kojem se nalaze i bez ikakve (implicirane) garancije ili jamstva s obzirom na pouzdanost ili prikladnost za specifičnu svrhu.

Bison International B.V. ne prihvata odgovornost za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu koja je nastala zbog upotrebe ili je na bilo koji način povezana s upotrebom Bison web stranica, ili zato što su stranice privremeno bile nedostupne. Isto tako nismo odgovorni za direktnu ili indirektnu štetu nastalu kao posljedica korištenja informacija dobivenih preko Bison web stranica.

Informacije, savjeti, ideje i materijali koje pošaljete Bison (putem e-maila ili nekog drugog elektronskog oblika) u principu se ne smatraju povjerljivima te ih Bison International B.V. može koristiti i reporducirati bez Vaše dozvole. Sve informacije koje pošaljete moraju biti zakonite i ne smiju kršiti prava treće stranke.

Informacije s Bison web stranica (uključujući ove zakonske informacije) redovno se dodaju i obnavljaju, te se bez prethodne obavijesti mogu mijenjati u bilo kojem trenutku i s trenutnim efektom.