Bison ljepilo u spreju


1008230 BS Spray Adhesive 200 ml1008250 BS Spray Adhesive 500 ml

Bison ljepilo u spreju

Aerosol 500 ml i 200 ml

Kontaktno ljepilo u spreju.

 
Područje primjene
Za trajno ili privremeno lijepljenje papira, kartona, fotografija, postera, reprodukcija, kolaža, metalnih folija (aluminijskih folija) i privremeno učvršćivanje ploča s matricom. Također prikladno za lijepljenje izolacijskih i ukrasnih materijala, kao što je polieterska pjena (zvučna izolacija, jastuci na namještaju), filca, tekstila, kože, pluta, polistirenske pjene (tempex) za sebe ili za drvo, ivericu, staklo, beton i metal.

Karakteristike

  • Za privremeno i trajno učvršćivanje
  • Jednostavno za upotrebu
  • Brzo i jako
  • Otporno na vlagu

Upotreba

Priprema

Radni uslovi: Ne koristiti na temperaturi ispod +10 °C.
Primarna obrada: Oba dijela moraju biti čista i suha.

 
Primjena

Upotreba za: 5 m²/l, na obje strane.
Upute za uporabu: Prije uporabe dobro protresite sprej.
Spoj čvrst kao kamen: Trenutno učvršćivanje: Nanesite ljepilo na obje strane. Pustite da se suši najmanje 10 minuta, spojite dijelove i pritisnite ih ili nabijte. Namještanje više nije moguće. Prilagodljivo učvršćivanje: Ljepilo se može nanijeti i na samo jednu stranu nakon čega treba odmah spojiti dijelove. U tom su slučaju moguće prilagodbe 5 minuta, a vrijeme sušenja je 24 sata. Spoj koji se može ponovno koristiti: Nanesite ljepilo na jednu stranu (ne na podlogu). Pustite da se suši najmanje 20 minuta, spojite dijelove i dobro pritisnite. Zalijepljeni predmet sada je samoljepljiv – može se skinuti i ponovno zalijepiti.
Mrlje/Ostaci:  Vlažne mrlje odmah uklonite benzinom. Suhe mrlje ostavite namočene u benzinu.
Savjet: Nakon sprejanja držite sprej naopako i pritišćite vrh spreja sve dok ljepilo ne prestane izlaziti. Tako ćete spriječiti začepljenje spreja.
Napomene: Opisani tehnički detalji vrijede samo za bazno ljepilo bez propelenta. Nakon sprejanja držite sprej naopako i pritišćite vrh spreja sve dok ljepilo ne prestane izlaziti. Tako ćete spriječiti začepljenje spreja.
Vrijeme sušenja
Za detaljne informacije o vremenu sušenja pogledajte tehničku dokumentaciju.