Bison ljepilo za retrovizore


Bison ljepilo za retrovizore

Set 2 ml

Ljepilo za retrovizore.

 
Područje primjene
Za lijepljenje retrovizora s metalnom bazom na vjetrobransko staklo.

Karakteristike

  • Brzo
  • Otporno na vibracije

 

Upotreba

Priprema
Radni uvjeti: Ne koristite na temperaturi ispod +15 °C. Pri nižim temperaturama zagrijte unutrašnjost automobila (vjetrobransko staklo).
Primarna obrada: Dijelovi (vjetrobransko staklo i baza retrovizora) moraju biti čisti i suhi. Uklonite stare ostatke ljepila i traka. Na vjetrobranskom staklu ne smije biti kondenzacije.

 


Primjena
Upute za upotrebu: Označite mjesto na koje namjeravate zalijepiti retrovizor s vanjske strane vjetrobranskog stakla.
Oprez: Zbog pritiska na vjetrobransko staklo, to bi mjesto trebalo biti potpuno isto kao prije. Izrežite priloženu mrežu u obliku i veličini baze retrovizora. Nanesite ljepilo ravnomjerno i obilno na bazu retrovizora. Pritisnite izrezanu mrežu u vlažno ljepilo, a zatim bazu retrovizora na označeno mjesto. Čvrsto držite najmanje 5 minuta. Svako pomicanje baze retrovizora tijekom tog perioda rezultirat će lošim prianjanjem. Ostavite da se suši najmanje 15 minuta prije nego što namjestite retrovizor u ispravan položaj.
Mrlje/Ostaci: Mrlje odmah uklonite acetonom.
Napomene: Bison ljepilo za retrovizore je anaerobno ljepilo, što znači da se suši u odsutnostnosti kisika, u kombinaciji s impregniranom mrežom. Ljepilo izvan mjesta koja se lijepe neće se osušiti zbog prisutnosti kisika.

Vrijeme sušenja
Za detaljne informacije o vremenu sušenja pogledajte tehničku dokumentaciju.