Bison ljepilo za vinil


Bison ljepilo za vinil

Tuba 25 ml

Ljepilo za vodootporne popravke predmeta od vinila/mekog PVC-a.

 
Područje primjene
Lijepi predmete od vinila/mekog PVC-a kao što su čamci na napuhavanje, bazeni za djecu, plivački pojasevi, lopte za plažu, šatori, vodeni kreveti, odjeća za kišu i membrane za ribnjake/bazene.

Karakteristike

  • Prozirno
  • Vodootporno
  • Elastično

Upotreba

Priprema
Radni uvjeti: Ne koristiti na temperaturi ispod +10 °C.
Primarna obrada: Po potrebi odmastite acetonom.

 
Primjena
Upute za uprabu:
Lijepljenje dijelova koji se preklapaju: Nanesite ljepilo u tankom sloju po cijeloj površini obje strane. Pustite da se suši 5-20 minuta. Ljepilo treba biti suho na dodir. Vrijeme sušenja ovisi o vrsti materijala i temperaturi. Spojite dijelove i snažno pritisnite ili nabijte. Nakon spajanja dijelovi su odmah zalijepljeni! Kako završna snaga ovisi o pritisku, pritisnite cijelu površinu što jače.
Lijepljenje dijelova koji će se napuhavati (čamci na napuhavanje, plivački pojasevi, lopte za plažu, itd.): Pustite da se ljepilo suši najmanje 6 sati prije napuhavanja.
Lijepljenje poderotina i rupa: Makazama izrežite komad priloženog materijala za popravak. Komad mora biti veći od poderotine/rupe koja se popravlja. Što je komad veći, spoj je jači. Dalje slijedite upute za dijelove koji se preklapaju.
Vrijeme djelovanja: 5-20 minuta
Mrlje/Ostaci: Svježe mrlje uklonite acetonom.
Savjet: Prilikom popravljanja poderotine, izrežite mali krug na oba kraja. Tako ćete razdijeliti pritisak na poderotini i spriječiti daljnje deranje.
Vrijeme sušenja
Za detaljne informacije o vremenu sušenja pogledajte tehničku dokumentaciju.